YOSOYASI

MANIFEST:
El principal motiu  d’aquest manifest es per demanar disculpes als socis que van dipositar tota la confiança en la nostra candidatura i donar una explicació del motiu de la meva dimissió d’aquesta candidatura.
La historia es la següent, desprès del treball en conjunt al llarg dels tres anys, arribava la renovació i dos de les companyes de la junta, Marta Guillamet i Pepa Bessé, em van comentar de fer el canvi del president per vicepresident, i com que a mi tampoc m’agradava com portava la presidència, vaig accedir   fer el canvi, demanant que fossin elles les que fessin la proposta a la junta, sent la Marta Guillamet la que es va oferir per formular la proposta a la junta.
Desprès de tres intenses reunions i moltes discussions, es va accedir  per la majoria de la junta, fer el canvi de president per vicepresident  i el vicepresident a president.
Però desprès de veure el sorprenent resultat dels socis, (o no se per quina altre raó) es van posar d’acord per canviar el compromís verbal aprovat en junta, i votar en contra del establert sense dir-me res, sabent que si feien aquesta traïció,  jo presentaria la dimissió.
Com es natural, desprès d’aquesta “punyalada” no podia quedar-me ni de vocal.
Crec de tot cor, que no hem marejo aquesta traïció, tampoc crec, que aquest sigui l’agraïment dels 18 anys treballant conjuntament amb am totes les juntes, ja que vaig entrar als 57 anys, tres abans de fer-me soci, ara en tinc 76.
LA MEVA HISTORIA A L’ESPLAI:
Soc soci des del dia 7 de juliol del 1.994 amb el numero 692
Però abans de ser soci als 57 anys ja vaig entrar a la junta per ajudar i aprendre del secretari Jaume Talamas, que o tenia que deixar.
EN LA MEVA PRESIDENCIA DE UN ANY;
Es van fer els primers cursets de informàtica, conduits per el llavors vicepresident en
Francesc Vivas.
Per primera vegada es va celebrar la nostre festa de aniversari al “GRAN SOL” en un dinar de agermano, ja que anteriorment es feia a l’esplai.
Aquesta junta, va ser la primera que ve fer una placa de reconeixement dels seus mèrits al anterior president Domènec Villaronga.
També es va crear un programa a la radio de Sant Pol, entre el secretari Bartomeu Arque i jo mateix, per transmetre així els nostres afers de l’esplai.
I per últim, també es va fer el primer  “PRE - NADAL”  amb col·laboració de l’ajuntament.
Entre les coses d’esbarjo, tenim excursions, seguin el fil de altres com, Montserrat Mola.
La petanca, i el domino, sempre seguint els passos dels companys, Segimon Pujol, Pere Fors, Joan Clapes, Ramon Recasens i altres companys, que hem fet sempre coses, perquè la Gent Gran de Sant Pol de Mar, es trobi a L’ESPLAI com a casa seva.

Sempre al vostre servei, em trobareu a Radiolitoral de Sant Pol de Mar.

                                                                                            El vostre  amic
                                                                                            Andreu Coll i Blas

Comentarios

Alba Cabré Coll ha dicho que…
No permetis que quatre arreplegats que no tenen ni idea del que ets t'esfonsin. Ets molt més del que ells mai arribaran a pretendre, i el que és millor: no vols ni necessites demostrar-ho.

Entradas populares